27 декември 2018-Нюз Фронт.

Хакерите от «Киберберкут» разкриха плановете разработени от Запада за ВСУ и настъплението срещу Донбас. От обнародваните документи става ясно, че САЩ и Великобритания правят първата стъпка за провокация на военни действия, след което англо-санксонците са предвидили 4 възможни сценария за действие, които предвиждат много човешки жертви.

 

Информацията преставена от хакерите има за цел да предотврати развитието на който и да било от кървавите сценарии готвени от Запада. И за съжаление, фактите говорят, че е наивно да се надяваме на безоблачни и мирни новогодишни празници, ако тези планове не бъдат осуетени.

Важно е да отбележим, че благодарение на това, че няколко пъти изтече информация за готвените провокации, Порошенко беше принуден да натисне «пауза» и временно да не предприема нищо. До ново нареждане. Припомняме, че вчера, 26 декември изтече обявеното военно положеие в Украйна. Това, че военното положение не беше удължено, се обяснява единствено от факта, че западните «инструктори» са малко объркани, предвид изтеклата информация.

Хакерите от «Киберберкут» публикуваха три сценария на кървава провокация срещу Русия, която под ръководството на американски и британски куратори, да бъде изпълнена от Въоръжените сили на Украйна.

Западните кукловоди, разчитат, че въпреки изтичане на информацията, ще имат време да реагират и да изпълнят чудовищния си замисъл в периода до 7 януари 2019 , когато православния свят ще отбелязва Рождество.

Първите стъпки трябва да направят служителите от специалните подразделения на САЩ и Великобритания, които вече се намират в Киев, и други градове на Украйна.

 

Без да разкриват източниците си «Киберберкут» съобщават, че непосредтсвеното ръководство и управление на целият военно-политически живот в Украйна се осъществява от «западните партньори».

В условният «оперативен щаб» работят представители на министерството на отбраната и военното разузнаване на САЩ и Великобритания. Към тях са закачени и няколко специални екипи на ЦРУ, АНБ, МИ-6, и Разузнавателното управление на ВМС САЩ.

Непосредствените задачи на въпросният «оперативен щаб» включват разработка и ръководство на стратегически планове за Украйна, включително, настъпателни сухопътни и военно-морски операции.

Друга важна задача на «западните партньори» е управление на силите за информационни и психологически спецоперации на ВС Украйна. Именно чрез тези подразделения, Вашингтон и Лондон смятат да нанесат първият удар по Русия.

Очаквайте подробности относно западните разработки и детайли от плановете, които ще представим в серия материали, за да достигнат до знанието на повече хора. Това би попречила в голяма степен за осъществяването им, ако преждевременно бъдат разкрити.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;