23 декември 2018-Нюз Фронт.

Министерството за държавна сигурност*( МГБ*) на ДНР съобщи, че в Донбас са пристигнали «Бели каски» и военни от САЩ и Великобритания.

Според получени данни, пристигането им е свързано с готвена химическа провокация в региона.

 

Украинските военни са подготвяни от западни «инструктори», предимно от САЩ и Канада за планово извършване на химическа атака на някое от действащите химически предприятия на територията на Донецка Народна Република с използването на отравящи бойни вещества.
След осъществяване на атаката, западни медии, които вече също са пристигнали в региона, а по-конкретно, няколко снимачни екипи от CNN, Associated Press, BBC трябва да заснемат няколко видео-сюжета, които след това да бъдат използвани като «доказателствена база» на обвинение към Донбас и Русия за случилото се.

Припомняме, че по-рано изтече информация за плановете на Киевския режим за подновяване на активни бойни действия по няколко сценария. В потвърждение на информацията е и прехвърлянето на военна техника и жива сила от страна на Киев към линията на съприкосновение.

Отделно, след украинската провокация в Керченския пролив, която позволи на главатарят на Киевския режим да въведе военно положение в Украйна, тече активна, насилствена мобилизация на малди украинци. Целия личен състав на ВСУ е приведен в пълна бойна готовност и работи със забрана за отпуски до 15 януари.

Освен това, на подконтролните на Киевския режим територии от Донбас е фиксирано пристигането на американски и английски военни, а също така представители на «Бели каски».

Всички гореизброени факти, плюс, съобщение публикувано на сайта на Посолството на САЩ в Украйна на 3 декември  с предупреждение за американските граждани да не посещават Украйна в периода на новогодишните празници, а ако все пак по някаква причина се окажат на територията й, да са крайно внимателни, заради повишен риск от «терористична опасност», говори за активна, но не новогодишна подготовка. А по-скоро за подготвян план за настъпление.
Когато структура на САЩ прави предупреждение към собствените си граждани за да ги предпази, значи твърде добре е наясно с плановете.
«Министерството за държавна сигурност на ДНР се обръща с призив към всички международни правозащитни организации да окажат влияние на киевския режим с цел недопускане на реализацията на престъпни провокации»- се казва в заявлението от ДНР.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;