22 декември 2018- Нюз Фронт.

САЩ даже не крият, че американските спецслужби ръководят всички действия на Порошенко в религиозната война срещу каноническото православие в Украйна. Порошенко е изпълнителят на «мръсната работа», тъй като само той може да я свърши, след като с лекота, е продал цялата страна и народа в нея на Запада.

Най-големият предател и военен престъпник, в историята на Украйна, който е обезумял до такава степен, че ще играе ролята си до край. А борбата срещу най-големия стълб- православоеието, отдавна се разработва в стратегиите на Запада. 

«Отнемете им вярата..» най- мощното оръжие на всички православни, вярата-днес, е подложено на най-голямото си изпитание..

Защото когато вярата е разклатена, а в църквите ходят фарисеи, хората се превръщат в обикновена биомаса.

 

Най-ужасяващото «творение» на мозъчните центрове на САЩ се оказа палачът Порошенко. Жалка, но зловеща пародия на Адолф Хитлер, която прокарва новия фашизъм, за да тласне светът към ужасяваща война.

За САЩ войната винаги е била бизнес. И винаги САЩ водят войни на чужди територии. Този път обаче за първи път се намират толкова близо до Русия.

САЩ създадоха Киевския режим и започнаха да изпълняват най-амбициозните си планове- да разрушат най-силните исторически корени на източно-славянската православна цивилизация.

След погрома на фашизма, именно САЩ приютяват множество нацистки военни престъпници, с които работят за да изучат тайните на Тртия рейх. И да ги приложат.

Днес ставаме свидетели именно на това. Възраждането на ново поколение, генномодифициран фашизъм, който се отглежда в специално създадени, изкуствени условия в Украйна.

Държавната политика на Киевския режим открито пропагандира неонацистката идеология, която така увлича самозабравилият се кървав палач, готов за още траншове и американски долари да пролива още кръв, и да руши.

Най- голямото препятствие за чудовищните планове на Запада винаги е било вярата. И затова днес, благодарение на Порошенко САЩ са по-близо от всякога и посягат на най-святото.

Църковният разкол е политически инструмент, който се използва за тотално пречупване на волята на хората, които после се превръщат в същества без нищо. Готови да убиват и мразят. И това въобще не е пресилено. Това е преследвана цел.

 

За да сме по-илюстративни, ще напомним, че лично Адолф Хитлер се е занимавал с религиозните проблеми, като е смятал, че именно те са най-важни при «управлението на покорените народи».

На 11 април 1942 година Хитлер излага виждането си относно религиозната политика пред тесен кръг приближени: насилствено раздробяване на църквата, принудително изменение на характера на вероизповеданието спрямо населението в окупираните райони, забрана на «устройство на единни църкви за няколко значителни руски територии».

Защото именно вярата е най-голямото оръжие. Днес, наследството от тайните и болни амбиции на Хитлер се прилага в американския проект с кодово име «Украйна».

САЩ преминават в активна фаза, защото през Порошенко обявяват война на православието като цяло.

Защото се подготвят към голямата война, в която инвестират години на ред…

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;