18 декември 2018-Нюз Фронт.

Извънредна и достатъчно тревожна новина пристигна от ДНР. Главата на Донецка Народна Република Денис Пушилин съобщи, че разузнаването е получило данни за подготовката на опасна провокация, ръководена от американски «специалисти».

 

 

Според получените данни, за да се придаде «правдоподобност» на обвиненията, които в последствие украинския режим и Запада ще отправят към Донбас и Русия, вече са подготвени снаряди, обработени с бойни отравящи вещества.

 

» Операцията се координира от военни аташета и кадрови представители от спецслужбите на САЩ и Великобритания. Западните военни разузнавачи вече са изготвили план на действия за Киев по методиката използвана и отработена в Сирия», — се казва в заявлението на Денис Пушилин публикувано на официалният сайт на главата на ДНР.

 

Денис Пушилин също така заяви, че в Украйна се създава аналог на сирийските «Бели каски», които според замисълът на западните «партньори» на Украйна, трябва да фиксират последствията от отравянето на населението и да фалшифицират видео -материалите, които ще бъдат показвани на западната обшественост като доказателства за антихуманните действия на опълчението и Русия.

 

Припомняме, че по-рано стана известно, че в Украйна са пристигнали няколко авторитетни западни издания и снимачни групи, а по-конкретно: CNN, BBC, Associated Press, и представители от Холандия, които са натоварени с бойната задача, да подготвят съответните видео-сюжети.

Продължаваме да следим ситуацията в развитие. Очаквайте подробности.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;