4 декември 2018-Нюз Фронт.

Може би това обяснява и отказът на Тръмп за среща с Владимир Путин по време на G20?  Какво да обсъждат, нали? След като Русия разбива на пух и прах всички опити на американците, да вкарат света в кръвопролитна война. Как Доналд Тръмп да погледне в сините очи на Владимир Путин, знаейки много добре, че последният е наясно с всички мътни схеми и мръсни сценарии готвени от американските структури.

 

 

Основния проблем на Вашингтон е в това, че се лиши от измисленото си звание на «миротворец», в момента когато Русия се зае с урегулирането на сирийския конфликт. След действията на Русия, въпреки мощните антируски информационни кампании, света видя 

кой в действителност подкрепя и финансира тероризма, кой иска повече пари за НАТО, и кой е агресорът в Украйна.

Публицистът Андрей Онтиков, в интервю за Федерална новинарска агенция, коментира заявлението на специалният представител на Държавниия департамент на САЩ по Сирия Джеймс Джефри, който по-рано,  се опитваше да внуши, конкретно по резултатите от Астанинския процес по сирийското регулиране, че няма да излезе нищо.

Експертът отбеляза, че и по-рано от американска страна, се правят опити да се дискредитират действията и успехите на Русия, с обвинения, че Москва се опитва да «подмени» женевския процес с астанинския формат.

Обаче, подобни опасения не са оправдани, и освен това, преговорите в Астана донесоха не малко резултати, които е трудно да бъдат оспорени.

Тоест, терористичната забава на САЩ с инвестирането на милиони долари в оръжие и жива сила, се оказаха хвърлени на вятъра. И това разбира се, не може да не разстройва САЩ, които с всички сили се опитват да убедят, че Русия е лоша.

Но Русия не обръща внимание на жалките опити на запада, и не говори празни приказки- Русия показва с дела.

» Към настоящият момент се води работа по създаването на конституционен комитет. Вече са съгласувани два списъка от три. Последният е най-сложен, но работата не спира»,- отбелязва Онтиков, като добавя, че това е само най-очевидния пример, въпреки, че има и достатъчно други постижения, благодарене на които Сирия се приближава към мир.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;