4 декември 208-Нюз Фронт.

Изглежда, че даже «западните партньори» на Украйна се страхуват от непредсказуемото си изчадие, предупреждавайки, че там е опасно за всеки, който реши да посети «незалежната»* ( независима Украйна-бел.ред) особено в празничния период.

 

Това става ясно от публикувано съобщение на сайта на посолството на САЩ в Киев.

Причина за безпокойството на американските дипломати е терористичната опасност, която свързват с огромното количество радикални групировки, които действат на територията на Украйна, при това напълно безнаказано и с подкрепата на Киевския режим.

Посолството на САЩ в Украйна ще засили мерките за сигурност по време на празничния период, поради заплаха от страна на терористични или екстремистки организации.

Дипломатическото ведомство призовава американците да бъдат особено внимателни и да не забравят да вземат  лични мерки на сигурност.

» В празничните дни мерките за сигурност в Украйна, както и по-рано, се засилват, заради постоянни заплахи създавани от транснационални терористични организации и хора, вдъхновявани от екстремистката идеология по цяла Европа. Екстремистите продължават да се концентрират в туристическите места, по търговски центрове, летища, клубове, ресторанти, култови места, транспортни възли и други обекти, често посещавани от големи групи хора»,- обясняват в съобщението.

Отделно от посолството на САЩ в Украйна съветват туристите, които са решили по някаква причина да бъдат в Украйна по време на празниците, да следят винаги новинарските емисии, за да знаят какво се случва в страната.

Припомняме, че Киевският режим възглавяван от Петро Порошенко, въведе в 10 области на Украйна ( по негова инициатива) военно положение в срок от 30 дни след украинската провокация в Керченския пролив.

Не е удивително, но ще отбележим, че въвеждането на военното положение е и със знанието на САЩ, които активно подкрепиха извършването на украинската провокация, за да се намери предлог за въвеждането на военно положение.

Остава открит въпросът — защо. Защото едва ли сценарият на западните кукловоди се изчерпва с това. Още повече, щом отпосолството на САЩ (изведнъж) започват да предупреждават американските граждани да бъдат изключително внимателни.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ;