4 декември 2018-Нюз Фронт.

Разузнаването на ДНР е фиксирало пристигането на шест групи снимачни екипи от САЩ и Великобритания в района на Мариупол. Информацията от разузнаването е потвърдена и от прес-службата на Народната милиция на ДНР на 3 декември.

 

 

Военните на ВСУ са натоварени със задачата да извършат провокация в Донбас, след което да обвинят ДНР и ЛНР. За да бъде всичко това показано на световната общественост в «нужната» светлина, са изпратени няколко снимачни екипи от CNN, Associated Press и ВВС, от САЩ и Великобритания.

Западните журналисти имат задача, да снимат украинската провокация, включително, сценария включва кадри със загинали мирни жители, след което монтираните сюжети, да бъдат показани като последствия от агресията на ДНР.

След като кървавите кадри бъдат разпространени от западните медии, за формиране на общественото мнение на западната аудитория, ще бъде подхваната темата за необходимостта от въвеждане на НАТОвски контингент на територията на Украйна за оказване на «помощ» на украинската армия.

 

За извършването на настъпление срещу Донбас, ВСУ смята да привлече над 150 курсанти от 199-ти учебен център на десантно-щурмовите войски в град Житомир, съобщи заместник-началникът на Управлението на Народната Милиция на ДНР Едуард Басурин.

Той добави, че курсантите ще бъдат използвани в настъпателната операция на ВСУ по мариуполско направление.

 

» В рамките на подготовката на кървавата провокация по мариуполско направление, която готвят украинските терористи, разузнаването ни фиксира пристигането на снимачни екипи от големи западни телевизии»- предупреди Едуард Басурин

Видеото е  предоставено от  прес-службата на  УНМ ДНР

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;