30 ноември 2018- Нюз Фронт.

Властите на Република Молдова, които се провъзгласиха за «проевропейски» успяха за годините на управлението си да дискредитират страната си, ознаменовайки период на смут, но пътят им вече приключва.

Това заяви президентът на Молдова Игор Додон в обтъщението си към гражданите по случай приключването на мандата на парламента.

 

Оценявайки работата на депутатите лидетът на Молдова отбеляза, че хората наричащи се народни избранници, са предали народа, игнорирайки потребностите на онези, които са гласували за тях.

 

» От самото начало на работата на така нареченото»проевропейско» парламентарно мнозинство се прояви неговата антинародна позиция, преследване изключително на лични интереси»,- продължи Игор Додон, подчертавайки, че «успехите» на управляващата Демократична партия са в това, че са поставили клеймо на Молдова, като на-бедната страна на Европа с ужасяващо ниво на отлив на населението.

 

И вместо да решават проблеми, те ги задълбочиха. Прозападните власти методично рушиха отношенията със сериозните играчи на международната политическа арена с антируската си, и просто безотговорна външна политика.

 

Напомняме, че парламентарните избори в Молдова са насрочени за 24 февруари 2019 година.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;