30 ноември 2018-Нюз Фронт.

След украинската провокация в Керченския пролив и зелената светлина от САЩ под формата на подкрепа, ВСУ подготвят продължение на плана по дестабилизиране на ситуацията в региона. Предвид въведеното военно положение в Украйна, е обосновано да се предполага, че следващите атаки и провокации ще са в посока Донбас, за разгаряне на нов военен конфликт.

 

Разузнаването на ДНР успя да добие нови факти относно подготовката на химическа атака. По получената информация, се подготвя диверсия на украинска територия с използването на бойни отравящи вещества. 

 

 

За настъплението по Мариуполско направление са подготвени три бригади- 79 одшбр, 36 обрМП и 128 огшбр, които ще опитват вече да се приближат към Руската граница през Новоазовск (79 — десант от Николаев/ Отделна Десантно-Штурмова Бригада/ 36- Отделна Бригада на Морската Пехота /128 — Отделна Горно-Щурмова Бригада /пехота, 128 — Закарпатие, Мукачево.

Вероятно сред изпратените военни на ВСУ, ще има психологическо подготвени смъртници, които ще са натоварени със задачата да предизвикат атака и към руската граница.

Този път плановете са достатъчно агресивни и опасни, а последствията могат да се окажат непредсказуеми за всички.

Продължаваме да следим ситуацията. Очаквайте подробности.

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;