25 ноември 2018-Нюз Фронт.

Нито в една медия не беше публикувано едно много важно съобщение, появило се сред украинските радикали, които сами наричат събитието, което готвят историческо.

За какво точно става въпрос?


Става въпрос за заплаха от страна на всички националистични движения в Украйна, които подготвят атаки и нови погроми, а също така са готови да излъчат нов лидер, който да подхване «кампанията». Това става ясно от публикация на сайта на терористичната радикална организация «Десен Сектор»*

 

 


В текстта на заявлението, подписано от лидерите на всички големи нациналистически организации се казва следното:

» 2019 година ще бъде решаваща за Украйна: или нашата страна ще се утвърди като Украинска самостоятелна съборна държава, или ще падне в пропастта на реванша на промосковски сили.
Изключително значение в този процес имат президентските и парламентарни избори. На тях трябва да се даде решителен бой на реваншистите, и единство националистите са тези, коио са способни да спрат «агентурата на Кремъл» .

Обсъждайки политическата ситуация, ние- опълномощените представители на националистични организации одобрихме решението да бъде подкрепена кандидатурата на Руслан Кошулински на президентските избори през 2019 година».

Призоваваме другите национално-патриотически сили и всички украинци да подкрепят кандидатурата на Руслан Кошулински на длъжността президент на Украйна!»

13.11.2019 година».

Какво означава това за Украйна и украинците?

Националистите готвят нов Порошенко, или се опитват да събудят ревността на  стария? Или структурите на ЦРУ са написали нов план за нациоалистичните батальни и организации, които при щедро финансиране винаги са готови да спретнат погром.

Определено, съобщението публикувано на сайта на «Десен Сектор» не е просто така. И напълно възможно е новия неизвестен  кандидат да се дава просто за отвличане на вниманието от готвените провокации от страна на Киевския режим срещу Църквата например.

Единствения шанс за спасение на изтерзания украинския народ, е на предстоящите избори да се освободи от палача си Порошенко.

Разбирайки това, самия той се намира в тих ужас и е готов на всичко за да остане на власт.

Ясно е, че радикалите и националистическите организации са основен инструмент в държавната политика на Киевския режим възглавян от Порошенко.

И ако преди изборите, националистите обявяват, в заплашителен тон, че готвят нещо, ползвайки познатата риторика за «Кремъл», едва ли Порошенко ще им пречи да осъществят плановете си.

От една страна, по такъв начин, той ще се избави от политическите си конкуренти, представяйки уж нов лидер, върху когото да падне вината за предстоящите погроми и провокации, от друга страна, ако провокациите излязат извън контрол и в страната отново избухнат безредици, то ще може да се обяви «извънредно положение» в страната и да се отменят президентските избори. И в двата случая полза има единствено Порошенко, който е готов на всичко, за да остане на власт.

Кои ще са обектите на атаки за националистите?

Вероятно Църквата ( Украинската Православна Църква към Московския Патриархат) някои медии, и възможно някои политически фигури.

Всичко това е изгодно за Порошенко, който разчиства пътя си, знаейки, че нито един украинец не би гласувал за него на изборите. И за САЩ, зашото САЩ не случайно дарява 250 милиона долара за военни «нужди» на Украйна, и ще чака отчет- за какво са изхарчени доларите. Киевския режим и САЩ бяха срещу изборите на Донбас, а също ака не подкрепиха резолюцията свързана с опасността от неонацистка идеология.

За САЩ, националистическия мотив разигран в ново поколение националистични групировки се оказа изключително работещ и едва ли ще се откажат от него.

До днес, тези групировки получават «психологическа» подготовка от западни инструктури. И финансова разбира се.

 

Напимняме, че именнно подобна мащабна акция беше извършена в центъра на Европа от радикалите на «Десен Сектор», които изиграха решаваща роля в «Майдана» и държавния преврат, който доведе на власт Порошенко.

 

И още един немаловажен въпрос- радикалите от «Десен Сектор», въоръжени до зъби са били отзовани от фронтовата линия и разпределени в различни украински градове. Пита се с каква цел?

Да си починат? Едва ли.

В светлината на горепосоченото съобщение от тях, което на пръв поглед не значи нищо за обикновения читател, по-скоро, вътрешно съобщение за представителите на всички украински националистически групировки, за подготовка на нова кампания от терористични атаки, убийства…по схемата която разпали войната.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;