24 ноември 2018-Нюз Фронт.

Италианският Институт Милтън Фридман определи най- влиятелните световни лидери. Според класацията, президентът на Русия Владимир Путин и председателят на КНР Си ДзинПин са най-популярните лидери на планетата.

Италианските специалисти провеждат мащабно изследване, в което успяват да изяснят каква е ттайната на успеха на най-обичаните и влиятелните лидери- а именно- любовта към народа си и смелостта да отстояват националните интереси на международната арена.

 

 

В изданието отбелязват, че президентът на Русия заслужено се ползва с високо ниво на доверие не само в Русия, но и печели симпатии в други държави по света. Отбелязват се успехите му във външната политика, джентълменските маниери, добрият тон и прекрасното чувство за хумор.

Един от най-отговорните и добронамерени световни държавници, който изхожда от позицията на мира и сигурността в целия свят.

 

 

Като основен успех на международната арена се отбелязва намаляването на ролята на САЩ в решаването на международни въпроси, и умението да печели на своя страна нови съюзници и партньори, въпреки усилията на западната пропагандна машина, която се опитва да внуши на света, че «Русия е основна заплаха».

Скромността му и откритото поведение, винаги правят впечатление. Той не се държи като знаменитост, а като син на народа си.

» Мой свещен дълг е да сплотя народа на Русия, да обединя гражданите ниоколо ясни цели и задачи, и всеки ден, всеки от нас, всяка минута да помни, че имаме една Родина, един народ, и едно общо бъдеще»- Владимир Путин, не веднъж отбелязва, че най-голямата му любов е Русия.

И това се вижда.

Всеки народ си мечтае за такъв държавен глава и ръководител, който умее да вдъхновява и да води напред страната си и народа си.


Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;