24 ноември 2018-Нюз Фронт.

Антируската кампания на Великобритания бие рекорди по оригиналност. След мощната кампания подхваната от Лондон и Тереза Мей за «Новичок», последвалото разгръщане на темата с ГРУ, сега британските медии шокираха обществеността разкривайки сензационно, че любимото детско филмче «Маша и Мечока» не е просто филмче, а руска пропаганда за промиване на мозъци.

И така, пригответе се за четене. До какви изводи стигат британските медии в поредното си «разследване» срещу Русия.

Агент Маша и майор Мечо?

 

Авторитетното британско издание «Times» подава тон за песен, наричайки детския сериал

» кремълска пропаганда».

След това любимото на милиони деца филмче е обявено за опасно в Грузия, Украйна, и няколко страни в Европа.

 

 

( Агент «Маша», според британските медии, разработка на Кремъл за оказване на информационно влияние)

 

The Times правят следните умопомрачителни заключения:

Журналистите на изданието твърдят, че Мечока, символизиращ Русия, заедно с капризното и обаятелно момиченце Маша влияят на неукрепналата детска психика, не по-малко от руските «пропагандистки канали». и че едва ли не, детското филмче е специална психологическа разработка на филмчето. Сега си представет колко специалисти на МИ6 са гледали сериала, докато хванат горещите следи на спецразработките.

 

Професор Антъни Глийс (Anthony Glees) от Бъкингамския университет, специализиращ на изучаването на дейността на разузнаването заявява:

» Маша има напорист, даже неприятен характер, при това си говорим за доста решително момиченце. Момиченцето си позволява много неща, и няма да е голямо преувеличение, ако сравним поведението й с това на президента Владимир Путин.

 

Особено внимание «изследователите» обръщат на серията, в която Маша носи фуражка на съветски граничар докато пази градина с моркови. Именно тук «разследващите» виждат метафора, как Русия охранява границите си.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;