21 ноември 2018-Нюз Фронт.

Брюксел никога не се е интересувал истински от идеята за «европейска Украйна», за което говори и категоричната му позиция още преди държавния преврат през 2014. Но за това пък, именно «европейските»обещания за «европейско» щастие, бяха бонбоните, които дадоха на Киевския режим като на малко, но много алчно дете. Резултатите отекват и до днес.

Украйна днес е непонятен американски придатък, а народът е жертва на насилие и мръсни игри, които вече няма сили да разбира и осъзнава.

Ето я и една от основните звезди:

 

Бившият премиер на Украйна Николай Азаров посочва, че през 2013 година пред Киев стои сериозна задача: урегулиране на отношенията и с Русия, и с Европейския Съюз. 

И ако тогава Москва любезно прави компромиси, то Брюксел дава ясно да се разбере, че му е изгодно да експлоатира украинския пазар, но не и да сътрудничи с Украйна.

Николай Азаров разказва още, че след 2009 година властите на Украйна е трябвало сериозно да се заемат със стокоооборота, тъй като именно тогава балансът на търговията, особено със страните от ЕС, е съвсем неутешителен.

И предвид тежката ситуация Киев успява да си извоюва посещението  на крупна европейска делегация, но на всички предложения, получава твърдо, категорично европейско

«No», и още тогава става ясно, че Украйна изобщо не е нужна на Европа.

Но за САЩ ситуацията стои под съвсем друг ъгъл, и обещанията за «европейски перспективи» са добра стръв, на която да клъвне новия Киевски режим.

Нататък знаем- перспективите за европейска интеграция раждат прословутият «Майдан», който се оказва достатъчно изгоден за САЩ.

Пет години след опита за европейско бъдеще, погледнете Украйна…страшно е

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;