21 ноември 2018- Нюз Фронт.

Време е за ретроспекция. Кървава. Как без никой да очаква, изведнъж се случи война. Както се казва под носа ни. В съседна Украйна. При това, без да подозират, самите украинци, бяха използвани в собствената си страна, като оръжие срещу самите себи си.

И до днес проектът «Украйна», с кодово име «Майдан» се смята за най-успешния проект на мозъчните центрове на САЩ.

 

 

 

Обезумялата тълпа, излязла на улиците да празнува…без да знае какво ще последва.

Накратко…следва свалянето на Янукович, който в последният момент се отказва от предложението на ЕС и спира процеса на интеграция- а на хората са им казали вече, че ги чака розово европейско бъдеще, и си го искат.

С Македония ще направят същото, но ще отчитат балканските ообености.

Сега към Украйна, която ще се превърне в нагледно американско пособие, без да си даде даже сметка, че това ще е грешка за поколения напред. Сделка с дявола… и последвалият ад на войната, нищетата и разрухата.

Да спрат колелото на трагедията ще въстанат хората в Донбас, които първи ще почувстват надвисналата заплаха, но ще бъдат безжалостни избивани, за да не пречат на плановете на САЩ…

те ще устоят…5 години по-късно, след кървавия ад, Донбас отстоява мира и младите републики ДНР и ЛНР, показват, че могат да бъдат държави, докато Киев на Порошенко, показва, че иска кръв.

 

Европейското бъдеще за Украйна — или спретнатият Майдан, на САЩ им излиза за около 5 милиарда — това с държавния преврат и купуването на политици. Плюс, средства за поддържане на геноцида среща Донбас и внедряване на неонацистка идеология на държавно ниво…

Нека знаем добре трагедията на Украйна- днес имат годишнина…и да си правим изводите..да не допуснем подобни грешки, че САЩ дебнат отвсякъде, готови да внесат «демокрация» или да обещат «европейски» бон-бон.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;