20 ноември 2018-Нюз Фронт.

Днес се състоя тържествената церемония по инаугурация на избрания на 11 ноември за глава на ДНР Денис Пушилин.

В денят на инаугурацията в столицата на ДНР Донецк пристигнаха избрания глава на ЛНР Леонид Пасечник, Президентът на Република Южна Осетия Анатоли Бибилов, премиерът на Република Абхазия Валери Бганба, делегация от Русия: главата на Република Крим Сергей Аксьонов, депутати от Държавната Дума на Федералното Събрание на Руската Федерация  Андрей Козенко, Казбек Тайсаев, Михаил Дегтярев, Сергей Натаров, Иван Сухарев, Александр Шерин, Павел Шперов.

 

 

Освен това, тържественото събитие посетиха председателят на обществената организация  Euro-Rus Крис Роман (Белгия), депутатът от парламента на Берлин Гуннар Линдеман ( Германия), член на бюро партия «Републиканци» в Русия Куентин Уеркрюс ( Франция), ръководителят на Представителският център на ДНР във Финландия Йохан Бекман, представител на испанския бизнес Алваро де Маричалар и други гости.

 

 

» Като гражданин на Руската Федерация искам да Ви пожелая, по-скоро да станем съграждани»- каза главата на Република Крим Сергей Аксьонов по време на поздравителната си реч след инаугурацията на Денис Пушилин.

 

Донецка Народна Република под ръководството на Денис Пушилин ще постигне значителни резултати в развитието на икономиката, такова мнение изразиха политическите лидери на ЛНР, Крим и Южна Осетия.

 

«Уверен съм, че с Вашето идване ДНР я очаква мир, процветание и благополучие. Ние с Вас направихме много, за развитието на нашите отношения, и съм сигурен, че във бъдеще те ще излязат на ново ниво»- с такива думи се обърна Леонид Пасечник, главата на ЛНР  поздравявайки Денис Пушилин с встъпването в длъжност.

Очаквайте видео кадри от церемонията.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;