Непотизъм — Това се нарича наследстеното предаване на властта. Абсолютно проваленият политик Симеонов опитва да наложи на Борисов и Волен за свое вице близката до сърцето си жена. Това съобщава BNews.

Тя има служебна биография на три години, но е готова да стане дясна ръка на Борисов и маша на майцеубиеца във властта с поста на вицепремиер. Девалвацията на държавноста при Валери Симеонов и ПатрЕотите удари дъното!

Странно как този кабинет под обсада ще се “обогати” с подобен кадър след агент Иван от ДС и другите недоразумения. Явно ГЕРБ потъва като талпа заедно колегите си.

Мрежата закипя от негативни коментари и потребителите отявлено се противопоставят на евтиния панаир.

Ето част от коментарите:

*публикуваме без редакторска намеса

«Това момиче изглежда доста послушно,но никой не е толкова послушен, колкото е нужно за хора като Валери Симеонов, така че до няколко месеца очаквам да прехвърчат искри помежду им. Неромантични такива…Стига народа да ги изтрае дотогава…или мутрите както им се привижда на някои.»

«Преподавател е по структура на администрацията и административен процес в Института по публична администрация към Министерския съвет» ?!? Имаме Институт към Министерски съвет с бюджетни пари, преподаватели, студенти ? Не ни стигат Свободните «Университети» ами и скрити «Институти». ЗАКРИВАЙ ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. НЕУСПЕШНА Е!»

«Паричките от ДПС са ми нужни. Взех и от ГЕРБ, въобще взех и ще взема от всеки. А народа да го д.ха,защот ако няма балъци как щях да бъда тарикат,а? Помните ли как ви говорех за национализация, за връщане на казармата, за майка Русия? Такъв ми беше келепира,но сега вече е друг. Обичам ви балъци, защото без вас щеше да съм застаряващ журналист и нямаше да съм милионер с млада булка и кокаин в кръвта. Парите, жените и белото ме карат да се чувствам на 20 години.»

«НЕ БЕШЕ ЛИ ТАЗИ , ДАМАТА , С КОЯТО В. СИМЕОНОВ БЕ ИЗЛОВЕНА В САМОЛЕТА С НЕГО ПЪТУВАЙКИ ЗА ЕКЗОТИЧНА ДЕСТИНАЦИЯ ДА СИ ГУКТ ЗАЕДНО?»

«В крайна сметка Валери се връща в парламента и увеличава броя на депутатите си с един за сметка на Атака»

 

Тагове: ; ; ; ; ;