19 ноември 2018-Нюз Фронт.

Тази информация е за всички българи, които днес излизат по улиците на София, Варна, Пловдив, Хасково и други градове в страната. Ситуацията става все по-сериозна и е необходимо да бъдем нащрек.

Внимание, българи! Предвид мащабите на протестите се подготвят провокации с използването на ултраси и ударни групички, които да се присъединят и опорочат протестите, като целта е да бъдат предизвикани сблъсъци с полицията и жандармерията, след което протестиращите да бъдат обвинени в това.

 

 

Здрави момчета с бръснати глави, за които «Моята борба» на Хитлер е настолна библия, са били изпратени в няколко града, за да окажат «подкрепа» в нужен момент.

Голяма група се подготвя в столицата в София, която вече е получила инструкции, материали- плакати, знамена, и съответното възнаграждение.

Те ще се опитат да бъдат, като част от нас, но целите им са да саботират и предизвикат не просто напрежение, а сблъсъци, след което да последват арести, сбивания, и хаос.

Целта е да се противопоставят протестиращите с полиция и жандармерия, което да направи ситуацията непредсказуема.

Бъдете нащрек и сигнализирайте навреме, ако забележите подобни лица на протестите, за да не успеят подготвяните провокации.

Една от ударните групи в София, има задачата да проникне, или да опита да проникне в парламента по време на протестите, за да предизвика ескалиране на напрежението и имитация на опит за преврат.

Не забравяйте, че полицията и жандармерията на България са част от народа ни, не се поддавайте на провокации, които да ни изправят едни срещу други, а търсете съдействие от органите на реда.

 

 

 


 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;