19 ноември 2018-Нюз Фронт.

България сега е в заглавията на всички световни информационни агенции. Протестите у нас не стихват, а се разгарят с все по-голяма сила. Сигурно можехме да се поздравим с «Браво, българи!», но да не бързаме. Защото нещата сега са много по-сериозни отколкото си представяме.

 

Докато ние си мислим, че справедлия български гняв ще отстои нашата позиция, умели западни структури са решили да обуют българските протести и да ги използват в собствените си интереси.

Схемата е проста- създаване на управляем хаос, с наша помощ. Тоест, искреното недоволство на хората излезли на улицата се взема, и се използва срещу нас.

Как се прави и за какво?

Прави се лесно- избира се подходящия момент, в който напрежението е на пика си. В конкретния случай, моментът настъпи с Валери Симеонов, който много късно подаде оставка и допълнително накали ситуацията.

След това, протестите вече се яхват от чужди благодетели, които ни даряват знамена, плакати от уж българи-патриоти, живеещи в чужбина, които много искат да помогнат. И ако не могат лично, то поне морално, пращат и по някой лев.

А ние вдъхновени и ентусиазирани, вдигаме знамената и напред! Изпускаме парата. Без да знаем.

После се правят опити, емоционално да се опълчим на полицията, груба груба грешка. И после хаосът и енергията на тълпата ще свърши целите поставени от структури навън.

Някой се опитва да яхне протестите на България, и тези структури, които го правят нямат нищо общо с интересите на страната ни.

Готви ни се «майдан», който искат да направим сами и като по учебник, докато ни оставят да си мислим, че ние променяме бъдещето си.

Защо се прави?

Как защо- за да се дестабилизира обстановката и в страната ни да бъде даден път на чуждите сили.

Които после уж да оправят нещата.

Да се надяваме, че ще сме достатъчно мъдри като народ, да не допуснем Майдан. И да не забравяме, че такива сили кати ДПС, също следят от близо обстановката и чакат звездния си час.

И НАТО винагюи са насреща, да ни успокоят и подкрепят, ако сметнат, че има нужда.

Нека бъдем бдителни и пазим България! Нека не допускаме майдан в страната си, и не ставаме жертва на чужди интереси, нека уважаваме работата на правоохранителните органи, защото те са също част от народа ни.

 


 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ;