18 ноември 2018-Нюз Фронт.

Разузнаването на ДНР съобщи, че разполага с данни за готвена провокация от страна на спецслужбите на Украйна. Според информацията, става въпрос за атака на завод «Стирол», която да причини екологическа катастрофа с последваща евакуация на мирните жители. 

След което ВСУ да започнат настъпление.

 

Припомняме, че в периода на подготовката и организацията( 5-12 ноември) на изборите в Донбас, които се състояха на 11 ноември, при рекордна избирателна активност- 80,1%,  МВР и силовите структури в ДНР са осуетили 19 подготвяни атентата на територията на младата република.
Въпреки това, обаче украинските спецслужни продължават да изпълняват западни инструкции и задачи, и съответно готвят нови провокации.
Малко по-рано, преди да излезе информацията за готвената атака срещу завода «Стирол», стана известно, че ВСУ са получили костюми за химическа защита, което едва ли е съвпадение.
Да се надяваме, че информацията за подготвената атака и координираните действия на спецлужбите на ДНР, съвместно с МВР няма да допуснат изпълнението на плана и извършването на атентат срещу Донбас.
Продължаваме да следим ситуацията в развитие.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;