Обама взривил залата с появата си на представянето на книгата на съпругата си

Бившият президент на САЩ Барак Обама направо взриви залата с появата си по време на представянето на мемоарната книга на съпругата си Мишел във Вашингтон, предаде Асошиейтед прес. Това съобщи БТА.

Бившата първа дама започна обиколка в страната за представянето на автобиографичната си книга Becoming. Снощи тя участва в среща, водеща на която беше дългогодишната й приятелка и бивша съветничка на Обама в Белия дом Валъри Джарет.

Когато разговорът се насочи към чувствата на Мишел Обама към съпруга й, Джарет покани «един специален гост» и Барак Обама влезе в залата с букет розови рози за жена си. Присъстващите в «Кепитъл Уан Арина» станаха на крака.

Джарет попита Барак Обама с какво Мишел е завладяла сърцето му, когато са се срещнали в чикагска юридическа компания, където тя била негов наставник.
Бившият президент каза, че като съпругата му няма друга, че тя е силна и пряма, и е човек, на когото той винаги може да разчита. Освен това знаел, че ако тя е майката на децата му, те ще са изключителни.

Коментари:

Зареждане ...