14 ноември 2018- Нюз Фронт.

Най-успешният проект на САЩ — Украйна: изтерзана, разкъсана, и продадена от «избрания» от американците за тази цел, убиец на собствения си народ Петро Порошенко.

След държавния преврат извършен с помощта на американците, които даже не крият участието си, Украйна никога не може да бъде същата. И раните нанесени от Порошенко ще заздравят десетилетия.

Днес ситуацията там е повече от страшна- народът се намира на ръба на морална и хуманитарна катастрофа, пенсионерите и децата, които са най-незащитени страдат от безчинствата на режима на Порошенко, младежите от 18 години са изпращани да убиват събратята си в Донбас, а онези, които не искат — получават или обвинения в държавна измяна и солиден срок в тъмниците на СБУ, или просто заплахи към близките си..страна без избор, живот без избор.

Украинския народ е заплашен до безобразие и живее в постоянен страх. На ръба на нищетата.

И тези, които не могат да издържат повече- просто бягат от страната, която повече не е тяхна, а е дадена под наем на САЩ.

И ако всички в Европа страдаме от миграционната криза, то към нея се прибавят «новите бежанци»- тези, които бягат от режима на Порошенко.

Според информация на немското издание Deutsche Welle, освен обичайния наплив от бежанци, сега Германия е залята и от нова вълна- украинска.

 

Според информацията на немските медии, напливът от Украйна е внушителен, и дори превишава количеството бежанци от Близкия Изток.

Само за изминалата година количество украинци пристигнали в Германия се е увеличило с 10%, съобшава изданието позовавайки се на данни пт Федералното министверство по труда в Германия.

 

От министерството отбелязват, че според последните данни, към март 2018 годна, официално трудоустроени в Германия са около 43 0000 граждани на Украйна.

За сравнение, през пролетта на 2017 година, тази цифра е значително по-малка, а до извършването на държавния преврат и идването на Порошенко, въобще е била незначителна.

 

Към днешна дата официалната цифра на живеещи в Германия украинци съставя 138 000 души.

Подчертаваме- това е официалната статистика. За неофициалната може само да гадаем.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;