11 ноември 2018- Нюз Фронт.

Въпреки истерията и паниката на САЩ и Украйна, днес изборите в Донбас протичат при висока избирателна активност и без сериозни нарушения.

Към 14:00 по информация на председателят на ЦИК Олга Познякова, избирателната активност е почти 66%.

Към 16:00 избирателната активност вече е 71, 4%.

Избирателната активност обаче силно разстрои представителите на агресивния военен алианс НАТО, които побързаха да публикуват заявление по повод изборите в Донбас.

» НАТО не признава изботите от 11 ноември в «самопровъзгласените и непризнати» Луганска и Донецка Народни Републики. Те противоречат на буквата и духът на Минските споразумения и пречат на усилията по мирното урегулиране на конфликта»- смятат от военния блок НАТО.

 

Въпреки, че  направеното от НАТО заявление звучи абсолютно необосновано и абсурдно, тъй като именно изборите имат за цел, да отстоят правото на народа на Донбас да живее в мирни и правови условия. Именно това право беше отнето след като Киевския незаконен режим започна ктъвопролитната гражданска война срещу населението на Донбас.

Независимо от мнението на НАТО, Донбас днес демонстрира отговорност и политическа зрялост, даже с това, че въпреки планираните провокации от страна на западните служби и СБУ, избирателите продължават да се явяват в избирателните участъци.

Продължаваме да следим изборния ден, очаквайте подробности по темата в развитие.

Първите резултати се очакват в 00:00 часа местно време.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;