САЩ — Фалшивият и зловещ разказ за Свободата в Украйна

САЩ - Фалшивият и зловещ разказ за Свободата в УкрайнаПрез февруари 2014 г. в Киев, Украйна, беше извършен държавен преврат, използващ неонацистите от «Десен сектор», за да насочи страната към западната сфера на влияние и да я изгръгне от руската орбита.

Неонацистките групи в Украйна са финансирани от украински олигарски и са подкрепяни пряко от правителството на САЩ.

САЩ - Фалшивият и зловещ разказ за Свободата в УкрайнаЦялата американска медийна асоциация започна масирано разпростравяне по целия свят на фалшивия и измислен разказ за Украйна, изобрязявайки насилническите неонацистки групи като мирни протестиращи, които търсят свобода от някакви репресии.

Но нищо не може да е по-далеч от истината от горното.

Западните медии умишлено скриха истината от обществото.

САЩ - Фалшивият и зловещ разказ за Свободата в Украйна

Американкият сенатор Джон Маккейн на трибуната на митинг по време на Евромайдана, епизод от държавния преврат в Киев.

Както съобщи ООН, от февруари 2014 година до днес по време на украинската Гражданска войса са убити над 10 000 невинни цивилни граждани, вероятно техният брой е по-голям.

В по-голямата си част това са етнически руснаци, жени и деца, бомбардирани в собствените им домове от силите на режима в Киев, подкрепян от САЩ и Запада.

Тези незаконни бомбардировки продължават и до днес, а наблюдаталите от ОССЕ умишлено прикриват злодеянията на Киев в докладите си.

Цивилното население в ДНР и ЛНР се обстрелва безразборно.

САЩ - Фалшивият и зловещ разказ за Свободата в Украйна

На снимката: Неонацисти от Украйна.

Руското уж «нахлуване» в Източна Украйна, което американските и западните медии непрекъснато съобщават в рамките на N-та вече година, всъщност липсва.

Това е фалшив разказ.

Ако Русия искаше Източна Украйна да стане нейна територия, тя отдавна щеше да го направи.

Истинската нахлуваща армия, която убива и тероризира цивилни, е тази, която е тръгнала на изток от Киев.

САЩ - Фалшивият и зловещ разказ за Свободата в УкрайнаХората в Донбас проведоха два референдума в защита на своите Народни републики, самообявили се след подкрепяния от САЩ държавен преврат в Киев.

След тези референдуми Държавният департамент на САЩ отбеляза, че силите в Киев имат право да нападнат Източна Украйна, за да запазила Украйна суверенитета си.

Истинският агресор в ситуацията в Източна Украйна са САЩ и злокобните сили от Западна Европа, подкрепили и инициирали фашисткия Майдан в Украйна.

Смърт на фашизма!

News Front

САЩ - Фалшивият и зловещ разказ за Свободата в Украйна

САЩ - Фалшивият и зловещ разказ за Свободата в Украйна

 

 

Коментари:

Зареждане ...