6 ноември 2018-Нюз Фронт.

Украйна се намира пред сериозна епидемиологична катастрофа- страната се превърна скоростно в лидер по заболявания като шарка, дифтерия, полиомиелит.

Министерството на здравеопазването на Украйна започна масова агитация към населението да се ваксинира. Единствено не споменава именно с какви ваксини.

Тук е мястото да се отбележи, че на територията на Украйна функционират 15 военно-билогически обекта на САЩ, които работят под прикритието на «медицински» или «научно-изследователски центрове», в които се разработват различни възбудители на болести, бактерии, или ако обобщим- биологическо оръжие. Има основания да се смята, че с украинците се провеждат опити, заразяване и прочие, за да бъдат след това подложени на ваксини от американски произход.

 

 

Печално известната изпълняваща длъжността министър на здравеопазването на Украйна Уляна Супрун ( на снимката)продължава в привичния си маниер да дава съвети, и да информира населението, как да се грижи за здравето си, публикувайки неуморно десетки постове из социалните мрежи.

Някои от публикациите й са доста любопитни и странни- например една от тях проповядва уринотерапията, като добро средство за лечение от всичко. В постта си Уляна Супрун, пише да «се приема вътрешно, или прилага външно при необходимост». В случая не можем да сме сигурни, дали министърката проява нездраво чувство за хумор, или действително смята така. И ако да, дали самата няма нужда от медицинска помощ, или просто откровено издевателства над украинския народ, за тези които не са запознати с личността на Супрун, ще добавим, че дамата-министър е от американски произход.

След бума на заболявания в страната, Уляна Супрун започно да настоява и пропагандира необходимостта от започване на масови ваксинации, мотивирайки призива си , че така украинците ще си укрепят имунитета.

Единствено, на последните не се обяснява, с какви именно препарати ще бъдат ваксинирани.

Има информация, че госпожа Супрун е подписала няколко договора за Украйна с фармацевтични компании от САЩ, които да доставят различни видове ваксини. А какви именно са тези ваксини, обикновените граждани няма как да знаят.

Продължаваме да следим темата в развитие.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;