1 ноември 2018- Нюз Фронт.

На 11 ноември 2018 година в младите републики на Донбас ( ЛНР и ДНР) предстоят избори. От страна на САЩ и представителите на Киевския режим по този повод тече трескава подготовка с цел проваляне или недопускане на изборите.

Официалният представител на оперативното командване на ДНР Даниил Безсонов съобщи, че на окупираните от киевския режим територии на Донбас вече са пристигнали инструктори на НАТО, които ще се занимават с подготовката на диверсионни групи  за извършване на серия атентати.

 

 

Според данните на разузнаването на ДНР, натовските «съветници» и «консултанти» са от различни чуждестранни подразделения на ЧВК и ще пристигнат в град Краматорск в периода от 31 октомври до 1 ноември. От там, заедно с представителите на украинскитеспецслужби ще пристъпят към организацията на плана за проваляне на изборите в Донбас. По информация, в плановете влизат серия провокации по линията на съприкосновение.

 

Според думите на Безсонов, в Краматорск са били въведени специални мерки и ограничителен режим за местното население, с цел да се скрие пристигането на чуждестранните военни.

На 28 октомври щабът на «ООС» анонсира » антидиверсионна зачистка в окупираният Краматорск».

 

На 19 октомври командването на украинските окупационни войски е изпратило в зоната на «Операциите на обединените сили (ООС) в Донбас четири диверсионни групи за дестабилизация на обстановката в региона.

 

В същия ден ВСУ са прехвърлили към границите на ЛНР около 20 чуждестранни наемници.

На 16 октомври ВСУ са прехвърлили към границите на ЛНР полски наемници в екипировка на НАТО.

Продължаваме да следим ситуацията в развитие, очаквайте подробности.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;