30 октомври 2018-Нюз Фронт.

На 11 ноември са насрочени изборите за избор на ръководител на ДНР. След терористичния атентат на 31 август 2018 в центъра на Донецк, беше убит действащия глава на Донецка Народна Република Александър Захарченко, чийто подпис стои на Минските споразумения. Явно организаторите и поръчителите на убийството са очаквали по такъв начин да пречупят Донбас и да зачеркнат договрките в Минските споразумения.

Въпреки болката и шока от чудовищното посегателство, народа на Донбас се готви да избере ръководител, който да продължи делото на Александър Захарченко.

Разбира се, Западът не е възторг от предстоящите избори за лидер на републиката и се стреми всячески да съботира предстоящите избори.

 

Ръководството на Северноатлантическия алианс не смята да допусне провеждането на изборите в Луганска и Донецка народни републики, и се готви за предприемане на крайни мерки.( Логичен въпрос- а с какво право?- бел.ред)

За намеренията на НАТО съобщи на 30 октомври, вторник официалният представител на Въоръжените сили на ДНР Даниил Безсонов.

 

Според информацията представена от Даниил Безсонов, за целта в Украйна в най-скоро време ще бъдат изпратени куратори на НАТО, и представители на чуждестранни частни военни компании, натоварени с една задача- да провалят избирателния процес в Донбас.

Изпратените западни инструктури ще поставят различни задачи пред военните от украинската армия, ВСУ, които смело можем да заявим, че послените няколко години се намират именно под командването на САЩ.

Съвместно с командването на ВСУ и спецслужните на страната, кураторите трябва да разработят план за провеждането на серия » резонансни терористични атентати и провокации на линията на съприкосновение, с цел проваляне на изборите в републиките на Донбас».

 

Пристигането на чуждестранните агенти в Украйна се очаква още утре, 31 октомври, а на 1 ноември ще напуснат територията на Украйна. Кураторите ще бъдат приети в град Краматорск, окупиран от киевските бойци.

Даниил Безсонов отбеляза, че за да се прикрие пристигането на чужденците за изпълняване на плана, командващия на Операциите на обединените сили на Украйна Сергей Наев е разпоредил да се ограничи сводното придвижване на населението в тези дни.

Продължаваме да следим ситуацията в развитие, очаквайте подробности.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;