Нямам опасения, че коалицията Обединени патриоти ще се разпадне, каза днес във Варна пред журналисти евродепутатът Ангел Джамбазки по повод срещата между лидерите на партиите Атака и Презареди БГ — Волен Сидеров и Николай Бареков. По думите му в коалицията са били запознати предварително с предстоящите разговори. Това съобщи БТА.
Решението как ще се явяваме на предстоящите евроизбори ще бъде взето във формат «Обединени патриоти», каза Джамбазки. Той припомни, че обединението в коалиция е постигнато много трудно и допълни, че към нея не трябва да бъдат привличани всякакъв тип формации. Конкретно за партията на Николай Бареков позицията на Джамбазки беше, че мястото й не е в Обединени патриоти.
Големият въпрос за българското общество е разрешаването на проблема с гетата на ромите, тяхната изолация и поведение, допълни Джамбазки. По думите му най-важното е в страната ни да бъде наложено правилото, че законите са за всички и правосъдието е еднакво за всеки гражданин. Евродепутатът каза още, че представители на Обединени патриоти са започнали проучване за възможността в законодателството да бъде върнат принудителният труд като мярка за превъзпитание.
Евродепутатът Ангел Джамбазки е във Варна за приемна с граждани.

Тагове: ; ; ;