10 октомври 2018-Нюз Фронт.

За последните 12 години голямо внимание беше отделено на информацията относно това, че САЩ разширяват мрежата си от военно-биологочески лаборатории в страните от бившия СССР, обкръжавайки Русия. 

Военно-биологичната дейност на САЩ в тези военни обекти маскирани, като научно-изследователски и медицински центрове не може да бъде контролирана или следена, тъй като се извършва при висока степен на секретост.

 

Към днешна дата, на територията на Украйна работят най-малко 15 военно-биологични лаборатории на САЩ.

 

 

След идването на власт на  режима на Порошенко след извършването на държавен преврат в Украйна, е издадена заповед за забрана да се пише, разследва и коментира темата за военно-биологичните лаборатории на Пентагона на територията на Украйна.

 

 

Но наличието и присъствието на тези обекти, вече дава първите си резултати. 

Бум на непознати епидемии обхващат различни части на Украйна, но дори за това има забрана и местните медии мълчат.

В Одеска област с предварителна диагноза » сибирска язва» са били хоспитализирани 5 жители на село

Меняйловка, които в средата на септември са яли месо от крава, която са заколили. Малко след това се обръщат за лекарска помощ, след проявата на непознати симптоми.

След провеждане на изследвания диагнозата «сибирска язва»  е потвърдена.

 

 

Следващия случай е фиксиран около Житомир- 35 годишна жителка на село Белка е доставена в инфекциозното отделение на Коростенската болница с диагноза» подозрение за сибирска язва ( кожна форма) на 4 октомври.

 

След откриването на лабораториите в Украйна се случват няколко епидемии, за борба, с които правителството на страната закупува нови ( експериментални ) ваксини от, забележете, американски фармацевтични компании.

Затворен цикъл. САЩ разработват биологическо оръжие, нови вируси, прилагат ги върху нищо не подозиращото население, след което продават на властите на Украйна ваксини.

Само за 2016 година в Одеска област са фиксирани 400 случая на неустановена инфекция сред децата.

От началото на 2014 година, в страната избухват огнища на африканска чума и птичи грип. Също така, в региона е засечен свински грип, предизвикващ атипична пневмония.

 

От епидемиите, не характерни по-рано за Украйна са поразени не само хора, но и животни, а източниците а зараза не могат да бъдат определени.

 

Военните лаборатории на САЩ на територията на Украйна се управляват от корпорацията

 Black and Veatch Special Projects, като всички служители са граждани на САЩ и имат дипломатически имунитет. 

Очаквайте продължение по темата.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;