Буквално танцувайки на сцената в Бирмингам под звуците на знаменитата «Dancing Queen», мис Мей намекна ще се продължи своята преданост към Брекзита и даде да се разбере, че тези, които са против нейното споразумение с Чекърс, са «непатриоти».

«Това, което чуваме днес, не би било нищо друго, освен лъжа. Да се престориш, че аскекизмът може да завърши с Брекзит, това е неправилно разбиране на собствената й политика или безпрецедентна лъжа», коментира съветникът от Bremain, Аластър Стюарт.

«Липсата на каквито и да било ясни гаранции за британските граждани, живеещи в Европа, би било толкова сурово, колкото е и преднамерено.

Мей изпитва неудобство да признае, че милионихора ще бъдат засегнати от най-обърканата политика, създадена когато и да е от британско правителство.

В този сценарий на нейните танцувални движения ясно се отразявят действията на самото правителство. Роботизирани, неуместни и обречени на насмешка», продължи той.

«И отново за правата на гражданите става дума, защото те отсъстват. Винаги е било ясно, че, независимо от вълната лъжливи обещания, това правителство по никакъв начин не се грижи за благосъстоянието на британците в ЕС-

Мей е готова да заплати висок ацена за това, че пожертва нашите права, че погазва правата на гражданинте на ЕС и Великобритания.

Как правителството може да твърди, че Брекзит — това все още са възможности, когато то изключва нашата възможност да живеем, обичаме, работим, да учим, да излизаме в пенсия в друга държва и как правителството отрича тези възможности за бъдещите поколения?

Мей и нейните съветници вероятно разгледат  «Dancing Queen» като съответстваща аранжировка?

Лично аз считам, че «Ватерло» би било по-уместен музикален декор за случващото се», добави председателят на Bremain, Сю Уилсън.

Bremain — това е проевропейска група, която е за защита правата на британските мигранти, живеещи и работище в ЕС. Групата счита, че най-добрият начин да се гарантира защитата на всички съществуващи прав и свободи е СтопБрекзит.

Тагове: ; ; ; ; ; ;