Зенитно-ракетният комплекс С-300 от Руската Федерация пристигна в Сирийската арабска репулика.

Видеото показва как руските военнослужещи разтоварват части на С-300, радарни и контролни превозни средства, както и монтирането на ракетните части за прихващане нежеланите обекти в републиката.

Видеото е на руското министерство на отбраната.

Русия внесе първата партида от зенитно-ракетния комплекс С-300 в Сирия, за да се противопостави на чуждата агресия на Израел, Съединените американски щати, Великобритания или Франция…

Системата вече е включена и заредена!

Операцията срещу остатъците на ИДИЛ може да започне!

Подкрепяният от Запада тероризъм в Сирия вероятно скоро ще остане в историята.

Това съобщават журналисти от Иран от мястото на събитието.

Снимките са предоставени от журналисти от Иран от мястото на събитието.

Комплексите С-300 са необходими на Сирия за защита от агресивните действия на Израел, това заяви посланикът на САР в Русия Рияд Хадад.
Посол Сирии заявил, что С-300 нужны Дамаску для защиты от действий Израиля

  • Според дипломата, за да отговори на «агресивните действия, Сирия има правото да защитава своята територия и себе си, както и да използва да целта всички средства», заяви дипломатът.

  • «Оттук произлиза значението на получаването на С-300 от нашите руски приятели, за да сложим край на тези вражески действия на Израел», заяви той.

Хадад също изрази съболезнованията си във връзка с гибелта при трагедията с Ил-20 на руските военни, които «пожертваха себе си в резултат на наглото поведение на Израел и неговата агресия към сирийската земя».

 

 

Тагове: ; ; ; ;