29 септември 2018- Нюз Фронт.

Френският спецагент, Капитан Пол Барил обвини Главното управление по разузнаване на Министерството на отбраната на Украйна и американските инструктори в организацията и извършването на убийството на главата на ДНР Александър Захарченко.

Важно е да се отбележи и един интересен момент по повод заявлението на спецагента- информацията която той представи беше публикувана от изданието «Гардиън», но след атентатът от днес в Донецк, беше изтрита от сайта на изданието

 

 

 

Експертът по сигурност Капитан Пол Барил тази година посещава Донецка Народна Република по покана на самият Александър Захарченко за да обсъдят въпросите с личната му сигурност. Преди обаче срещата да се състои Александър Захарченко е убит при атентата в кафе «Сепар» в центъра на Донецк на 31 август.

 

Капитан Барил представя няколко шокиращи откровения за самото убийство в интервю.

«През септември тази година трябваше да се срещнете с лидера на Донецка Народна Република Александър Захарченко за да му предоставите определена информация за службата по защита и охрана.

Вие знаете ли, или имате ли идея кой стои зад убийството му?

 

» Знам кой уби Александър Захарченко в Донецк. Това е направено от 3-ти специален полк на военното разузнаване на Украйна. Обучението на полка е водено от инструктури на САЩ в Хмелницкия учебен център, който е една от базите на американските структури в Украйна.

Важно е да се разбира контекста. Донбас е много чувствителна зона, където НАТО се занимава с война срещу Русия. 

Украйна е в ролята на марионетка на  НАТО, но Донецк е на страната на Русия.

Главата на Донецка Народна Република (ДНР) Александър Захарченко подкрепяше Москва и Владимир Путин.

Вие трябва да знаете, че от 2014 година насам  в Донбас действат различни западни разузнавателни служби.

 

През април 2014 година главата на ЦРУ Джон Бренан пристигна в Киев, използвайки фиктивно име, за да даде точни инструкции по организацията и провеждането на Майдана.

 

И сега те си имат инструктори на ЦРУ и канадци на постоянна основа. И именно те преприемата конкретни действия по разрушаването на Донецка Народна Република.

 

Искате да кажете, че твърдите, че канадци, американци и англичани са свързани с украинските спецслужби с СБУ и с военното разузнаване на Украйна?

 

» Всички сили работещи срещу Русия, сега присъстват в Украйна. Фактически, извършвайки убийството на донецкия лидер, те нанесоха болезнен удар по Русия, въпреки че не директно.

 

«Как са извършили убийството?»

Убийството е извършено в кафе «Сепар», което се намира в много добре охранявана зона в центъра на Донецк. Залагат експлозива над входа във вестибюла. Когато лидера влиза, бомбата е активирана от голямо разстояние. Взрива убива Александър Захарченко и бодигарда му, ранява жената и заместника му Александър Ташкент, който е бил и втора цел.

 

» Британците и американците, като правило, използват бомби за унищожаване на «неудобни» хора?»

» Има много примери за това. Американците и британците обичат да използват бомби когао трябва да премахнат някого.

Очевидно е, че в този случай са използвали и местна «къртица», предварително вербувана, която е помогнала на диверсионната група. И по такъв начин, въпреки че Франция работи в контактната група на «Нормандската четворка», която се опитва да постави край на гражданската война, англо-американската сенчеста структура готви разпалването на нова война.

 

«Можете ли да предоставите по-подробна информация?

 

«Подробностите са засекретени, аз казах всичко което мога да кажа. Но аз така или иначе ще посетя Донецк, където ще се срешна с Денис Пушилин, и с него ще обсъждаме тези неща.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;