18 септември 2018- Нюз Фронт.

Новите доказателства представени от изследователската група на Министерството на Отбраната на Русия са твърде важни, за да бъдат игнорирани. Даже корумпираната и политизирана международна съвместна изследователска група(JIT) не може да игнорира такава информация.

 

 

» Доказателствата предоставени от Русия са жизнено необходими за разслдването, тъй като всички «доказателства» до сега публикувани от групата, се основават на няколко снимки на «Изследователския център» Belingcat, който се състои от един човек и се финансира от държавното ведомство на британското контраразузнаване МИ5.

 

Украйна си вкара автогол заявявайки, че не е губила установки » Бук» и сега когато можем с точност да определим от къде се е взела тази ракета- Украйна фактически е признала, че единствено тя е имала възможността да свали боинга. 

Дали представените доказателства от Министерството на отбраната на Русия ще бъдат взети под внимание от международната изследователска група е сложно да се каже. Обаче тези доказателства са единствените конкретни факти, които се появиха от началото на разследването и е невъзможно да бъдат игнорирани.

 

» Въпреки анти-руската истерия, представителите на JIT разбират, че тяхната версия е несъстоятелна и е изградена на основата на лъжа и пропаганда от украинското правителство и покровителите му.

Русия би следвало да заеме по-активна позиция по осветяване на фактите свързани с трагическото крушение на боинга, иначе колективния глас на пропагандистите от мейнстрийм медиите може да опита да заглуши истината и да я скрие от широката общественост»- коментира специално за News Front американския журналист Тод Симпсън.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;