17 септември 2018-Нюз Фронт.

Да направим разбор на ситуацията, без емоции и да погледнем в дълбочина. Вчера в София се състоя достатъчно мощен протест пред сградата на която пише «Съединението прави силата». Ние, българите умеем да изразяваме гласа си, ако преди това дълго време сме проявявали търпение.

Но сме трудни за прогнозиране.

Особен ген.

В случая, обаче с вчерашният протест, има нещо, което остава малко зад кадър, но ние заедно трябва да го видим. 

 

Помните протестите в Румъния? Мощно, нали?

Организацията у нас се случи по същата схема.

 

 

( По Facebook, с лични съобщения и мощни психологически постове по групите)

Никой разбира се, не се съмнява в искреността и емоциите на всички излезли на протеста ( като изключим наблюдателите, които са били специално изпратени). Но.

Това е тест за чувствителност или «премерване на температурата». Което означава, че определени структури, които следят процесите у нас, са решили да ни измерят температурата ( защото не е като да нямаме поводи за протест, но и «Майдан» не ни трябва).

От тук можем да си направим няколко извода:-Нещо се подготвя в страната ни, и определени кръгове проверяват на какво могат да разчитат, като използват народното недоволство. Сред групите по социалните мрежи, активно се следят настроенията на българина, на тази база се използват лозунги, настроения, емоции, за внедряването на сили, които да яхнат протестите, и да контролират общественото настроение от вътре. И разбира се, в нужните моменти да се провежда «катарзис»- пречистване един вид, и изпускане на парата. В това се крие и диверсията.

Само че, както по-горе отбелязахме, носим особен ген, и сме трудни за прогнозиране, така че планът едва ли ще даде резултат, но трябва да сме нащрек.

За вчерашния протест получихме и информация за готвени провокации, които ако бяха осъществени, щяха да изиграят много лоша шега за страната ни.

Но има будни, бдителни, българи и истински патриоти, които не позволиха това да стане, защото носят отговорност пред Родината ни и пазят спокойствието в нея.

Така, че нека си имаме едно наум.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;