Председателят на ПГ на ГЕРБ е подчерта, че в момента има излишък от 2,5 млрд. лв., непрекъснато се разкриват нови работни места и че от 2019 г. ще има увеличение с 10 на сто на възнагражденията на работещите в бюджетния сектор. Това съобщи БТА.

«Всички тези факти показват, че правителството е стабилно и се движим в правилната посока», е коментирал Цветанов, цитиран в съобщението.
Във връзка с очакваните промени в ръководството на ГЕРБ-Пловдив област, зам.-председателят на партията е съобщил, че досегашният областен координатор на структурата Розалин Петков е споделил, че е много натоварен и би искал да отстъпи управлението на някого, който има необходимата енергия и капацитет, за да се справи с отговорната задача.

«Нашето мнение е, че кметът на Стамболийски Георги Мараджиев има нужните качества и положителна оценка от обществото. Нашите очаквания са организационен секретар на ГЕРБ-Пловдив област да стане кметът на Раковски Павел Гуджеров, чийто опит като кмет, народен представител и зам.-министър ще се окаже ключов», е обявил Цветан Цветанов.

Тагове: ; ;