САЩ изгубиха. За сетен път Москва с брилянтни стъпки победи Вашингтон в шахматната партия под името «конфликт в Сирия».

Истинската каша, която американците свариха и забъркаха в Сирия, не успя да довърши страната.

Американските ястреби все пак успяха да превърнат още една държава почти в гробище, но краят на безкрайната гражданска война се вижда, а страната така и не бе обхваната от безвластие.

Целият този ад, който светът вече многократно бе виждал, не се случи в Сирия, защото се намеси Русия.

В.Путин: "Господин Трамп, не лезьте в Сирию"
На тази снимка на Путин му се иска да каже на Тръмп: «Господин Тръмп, не се набутвайте в Сирия»Благодарение на своевременната намеса на руските въоръжени сили бяха спасени стотици хиляди мирни жители, въоръжение, военни техника и съветници, бе освободена от главорезите голяма част от територията на Сирия, бе отблъсната терористичната заплаха…

Една от последните крепости на терористите в Сирия остава град Идлиб и неговите околности. Според наличните данни, там има около 60 хиляди джихадисти, които неуспешно се опитват да се маскират под формата на «умерени опозиционери».

Вече многократно писахме, че западната актьорска трупа под името «Бели каски» се подготвя да инсценира химическа атака недалеко от сирийския Идлиб.
Информирахме ви също, че представителят на Министерството на отбраната на Русия генерал Конашенков предупреди Запада за съответната реакция на Москва в случай на «инсценирана химическа атака».
Информирахме ви също, че флотът на САЩ е в Средиземно море.
Именно от Източното Средиземноморие бомбардировачите  «B-1 Lancer» и есминците от типа «Ърли Бърк» нанесоха ракетни удари в Сирия след миналата инсценировка на «Белите каски».
Актеры из "Белых касок" отрабатывают красивую картинку для Западных СМИ
На снимката: Актьорската трупа от «Белите каски» създава картинки за западните СМИ, а и заработва милионите, които Западът им изпраща.Резюме на гореспоменатото направи руският външен министър Сергей Лавров.
Тези дни на пресконференцията със своя сирийски колега той призова НАТО «да не си играе с огъня».

«Тук сме с факти от руското министерство на отбраната. Чрез него, чрез Министерството на външните работи ясно и твърдо предупредихме нашите западни партньори да не си играят с огъня».

Повече от очевидно е, че американците се опитват да ликвидират процеса на мирното регулиране в Сирия и да спасят своите «бандити».

Целият свят вече знае, че за подготовката на псевдо-опозиционерите, за тяхното въоръжаване, за транспортирането им…., са изхарчени за последните години стотици милиони долари.

Очевидно и тези ви пари са похарчени напразно, драги американски разузнавачи.

Възможно е Вашингтон да не поиска да чуе предупрежденията на Русия.

Възможно е отново да разиграе химически спектакъл в Идлиб, както през април — без нито едно доказателство.

Възможно е отново да изстреля стотици ракети «Томахоук» по територията на Сирия.

Всичко е възможно.

Мы, конечно, не хотели. Но, видимо, придется
Русия, естествено, не би искала. Но, както изглежда, ще се наложи да тропне по масата. С грохот.Ако новият театър бъде отново разигран, руските зенитни ракетни комплекси отново ще …съберат 80-90 % от американските ракети, а останалите 20 % ще бъдат свалени от сирийските средства за ПВО.
Почти такава бе картината на 14 април тази година.

А след това Русия вероятно също ще си затвори очите пред международното право и ще изстреля няколко десетки високоточни ракети по ….милите актьори на Запада в Идлиб.

Затова, драги американски…партньори ахахаа :), «Не си играйте с огъня!»

News Front Петя Паликрушева

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;