14 септември2018-Нюз Фронт.

Военните и частни компании-изпълнители, работещи под дипломатическо прикритие са провеждали експерименти над населението на Грузия.

Това стана известно след сензационното заявление на бившият директор на грузинското разузнаване Игор Гиоргадзе, по време на прес-конференция в Москва на 11 септември.

Гиоргадзе разкри шокиращи данни и предостави автентични документи, които се намират в свободен достъп.

 

Една от военно-биологическите лаборатории на САЩ в Тбилиси, Грузия- Лугар Център

 

 

» Данните за април и август 2016 година: през месец април умират 30 човека, през август още 13. 

Недоумение предизвиква и фактът, че в графата «причина за смъртта е записано «неизвестна».

Никакви разследвания по изясняване на тази смъртност не са извършвани»,- казва бившият директор на грузинското разузнаване.

 

По време на лечението пациентите не са записвани с имената си, а под поредни номера, които биолабораторията е давала, на хората използвани като опитни мишки ( предимно, хора с нисък социален статус, образование и т.н.).

Игор Гиоргадзе изрази увереност, че личостта им може да бъде установена, по данните които има сред списъка на починалите пациенти, в чийто картон е записана «Причина за смъртта- Неизвестна»- дата на раждане, имена, пол, дата на смъртта.

 

Бившият директор на грузинското разузнаване отбеляза, че секретните експерименти са провеждано по програма за «борба с хепатит С».

 

След като направи сензационните разкрития, Игор Гиоргадзе се обърна към ръководството на САЩ, към президента Доналд Тръмп с искане за разследване, тъй като представените документи,  свидетелстват за извършването на секретни експерименти над жителите на Грузия.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;