5 септември 2018-Нюз Фронт.

Трима непълнолетни украинци, на възраст от 15 до 17 години са убили зверски представител на ЛГББТ общността, се казва в заявление на прес-службата на Николаевска област.

 

 

» Зверското убийство е извършено на 5 март 2018 в украинския град Николаев. Един от тинейджърите, успява да влезе в дома на представител на ЛГБТ-общността, след което вика още двама свои приятели. След като снимат интимно видео младежите удавят 39-годишния мъж във ваната. Преди удавянето жертвата е била подложена на насилие и мъчения от страна на тримата обвиняеми»- се казва в прес-службата на прокуратурата.

 

Според версията на прокуратурата, след убийството, те са ограбили дома на жертвата и са избягали в неизвестно направление.

 

От прес-службата също така отбелязваха, че извършителите са получили ‘задача’ от своя «куратор»- 44 годишен гражданим, който излежава доживотна присъда за редица убийства и изнасилвания.

Известно е, че тримата обвиняеми младежи са поддържали връзка с престъпника. Установено е, че това не е първата задача, която «кураторът» им поставил.

Според постановлението на Николаевския районен съд, следващите 15 години младежите-изверги ще прекарат зад решетките.

Страната Украйна за пореден път показва, че е управлявана от ‘куратори’. Незаконния киевския режим днес се подчинява изцяло на указанията на Запада, който спонсорира кръвопролитията в страната, доставяйки на Порошенко въоръжение за война в Донбас.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ;