САЩ превръщат Украйна в биологическа бомба- военните био-лаборатории на Пентагона готвят нов Чернобил

30 август 2018-Нюз Фронт.

Украйна продължава да бъде окупирана от американски биологичeски лаборатории. И това не може да остане без последствия.
Украйна живее в очакване на поредно епидемиологическо сътресение.

На страната предричат избухване на епидемия дифтерия. При това, още тази есен.

След последната «революция» населението на Украйна преживя няколко сериозни епидемии.

САЩ превръщат Украйна в биологическа бомба- военните био-лаборатории на Пентагона готвят нов Чернобил

 

 

Няколко сериозни ситуации, които правят силно впечатление. Първо е важно да се отбележи, че на територията на Украйна действат 13 биологични лаборатории на САЩ.

И имайки това предвид, продължваме с фактите. Факт,номер едно, че никой не знае какво се случва зад стените на тези лаборатории, понеже работят в режим на секретност, по военна програма финансирана от Пентагона. Факт номер две- предвид факт номер едно, никой не може да контролира дейността им. Факт номер 3- населението на Украйна се превръща в «опитно зайче», без хората да подозират.

 

 

САЩ превръщат Украйна в биологическа бомба- военните био-лаборатории на Пентагона готвят нов Чернобил

 

Но хората там, рязко и много боледуват. С епидемиологичен размах. И никой не обръща внимание,предвид и сложната ситуация с военните действия, които води Украйна срещу Донбас финансирана от САЩ.

А за обикновените хора там никой не мисли- те отдавна са не само предадени от незаконния режим на Порошенко, но и продадени в буквалния смисъл.

И над тях се провеждат експерименти.

Защото са незащитени, и на Европа не й пука за това как живеят обикновените украинци, и от какво боледуват. Още по-малко на спонсорите САЩ.

 

Например, едва ли сте чували, че в Украйна върлува атипичен гриб, особено срип в Одеска област?

Или, че на територията на Украйна, се е завърнал полиомиелит —високо-инфекциозно заболяване причинявано от вирус. Преди страната се смяташе свободна от вируса.

След внезапната епидемия, е проведена извънредна 3-етапна имунизация на учениците.

Тук ще отворим скоба, защото моментите с имунизациите, особено спешни и извънредни са другата страна на монетата. Тоест, САЩ са подготвии мрежа фармацевтични компании, които да доставят, продават ( правят бизнес) опредлени ваксини, при такива ситуации.

И експерименти си провеждат, и пари правят на гърба на здравето на нищо не подозиращи хора.

 

САЩ превръщат Украйна в биологическа бомба- военните био-лаборатории на Пентагона готвят нов Чернобил

В края на миналата година в Украйна избухва смъртносна епидемия шарка.

Как мислите всичко това изглежда ли като случайност? Или дейността на американските биолаборатории действащите по програма на Пентагона имат отношение към внезапната поява на нови, съвършенствани видове болести и вируси? 

От които понякога умират хора. Особено в Украйна, тъй като там, имунитета на населението е твърде слаб, имайки предвид хуманитарната катастрофа настъпила с идването на режима на Порошенко, стресът, военните действия, високата безработица- все неща, които няма как да осигурят устойчивост на всеки организъм- особено на детския.

 

Социалните и медицински» реформи» са наричани от трибуните на Върховната Рада геноцидни, даже от привържениците на про-европейския курс. Ами да- когато става въпрос за здраве.

Първата година след кървавия Майдам, незаконно дошлата власт дори не закупува ваксини за населението.

 

САЩ превръщат Украйна в биологическа бомба- военните био-лаборатории на Пентагона готвят нов Чернобил

След година без всякакви ваксини, функциите по закупка на ваксини, забележете са предадени на западните структури, а процедурите по иминизация на населението се осъществяват под диктовката на западни специалисти.

 

В Украйна няма оборудване за проверка качеството на ваксините. Но иначе се ‘проверяват» само съпровождащите документи за биоматериалите.

Украйна днес е превърната в полигон за фармацевтични и миктобиологически изпитания.

Украйна е готова да приема и съмнителни ваксини под формата на западна хуманитарна помощ, която никой не знае какво точно съдържа. Или е с изтекъл срок на годност. Миналата година избухна скандал с доставите на полиомиелитна ваксина, който бързо утихна.

Последните достоверни, подтвърдени документално сведения за американски биолаборатории се появиха в украинските медии през 2013 година. Излишно е да казваме, че украинските медии се финансират и контролират от САЩ.

 

САЩ превръщат Украйна в биологическа бомба- военните био-лаборатории на Пентагона готвят нов Чернобил

 

САЩ превръщат Украйна в биологическа бомба- военните био-лаборатории на Пентагона готвят нов Чернобил

 

Особено безпокойство предизвикат плановете за строителството на биолаборатория в Харковска област

( село  Шелкостанция до Мерефа, 75 км от границата с Русия).

 

Тогава жителите на селото се обръщат за съдействие към генералния консул на Русия С. А. Семенов, но днес подобни стъпки не могат да си позволят никъде, защото ще бъдат арестувани с обвинение в държавна измяна.

До онзи момент американците вече са създали три биолаборатории по изучаването на патогени на животни-

— в Днепропетровск, Лвов и Луганск.

 

САЩ превръщат Украйна в биологическа бомба- военните био-лаборатории на Пентагона готвят нов Чернобил

Тогава единствено хората успяват да спрат проекта в Харковска област, а след това Майдана, и всичко в Украйна става друго. Днес, мрежата американски лаборатории на територията на Украйна е тема табу.

Сведения по ази тема, много рядко могат да излязат, или да изтекат, от Министерството на здравеопазването или посолството на САЩ в Украйна. В последно време обаче СБУ и ЦРУ работят така, че да няма изтичане на информация, и да не се шуми въобще около тази тема. Важно е да се отбележи, че Министерството на здравеопазването в Украйна се ръководи от кадър на ЦРУ- американка.

 

От началото на строителството на военните биолаборатории на територията на Украйна, както отбелязахме в началото- 13 на брой, нито един журналист не е допускан до обектите.

Единствено на 15 юни 2010 в противочумния институт са поканени журналисти при откриване на обект в Одеса, когато тогавашния посланик на Украйна Джон Тефт и кмета на Одеса Едуард Гурвиц прерязват лентичките.

И край.

През май 2015 години медии съобщават за «възстановяване на техническа помощ за Украйна от САЩ в областта за предотвратяване на разпространяването на технологии, патогени и знания, които могат да бъдат използвани в хода на разработката на биологическо оръжие.

Да, само че се действа на обратно.  Под прикритието на «научно-изследователски центрове» или медицински центрове за защита на здравето, американски специалисти тестват, изпитват, разработват и създават нови съвършени вируси, патогени, щампи, под носа на целия свят.  В Украйна предвид режима, и пълният контрол от страна на запдните служби темата е тотално забранена и се мълчи.

Но епидемиите стават все по-често явление там. И страшното е, че и за тях се мълчи, докато може.

А биологическото оръжие е най-страшното, което светът може да си представи. Затова САЩ превръщат Украйна в биологична бомба, която може да гръмне по-страшно от Чернобил. И за сега темата се мълчи. 

Очаквайте продължение, с още подробности и факти.

 

 

Българска редакция News Front.