29 август 2018-Нюз Фронт.

Злото не спи. Особено когато си има спонсори. Това може да се каже относно финасовата щедрост на САЩ, които отделят 250 милиона долара за военна «помощ» на Украйна, след което замаещия длъжността, президент на страната Украйна, дава кървави обещания да продължи войната в Донбас. А там живеят деца, които искат мир, там живеят хора, които Европа не чува, и не вижда трагедията им. По тях ВСУ стрелят ежедневно въпреки подписаните примирия и Минските споразумения.

Който плаща, той поръчва музиката. Знаем кой плаща, но изпълнителите, които жертват собствения си народ, страна и човешкия си облик са по-страшни. Защото за тях няма нищо ценно щом са готови за долари да продадат душата на дявола. Без грам преувеличение. Имайки предвид, колко деца са загинали и колко страдат от братоубийствената война, която развързаха и спонсорират САЩ, назначавайки свой режим- режима на Порошенко.

 

 

 

Въпреки подписаното ново, «учебно» примирие, във връзка с началото на учебната година, когато децата трябва да тръгнат на училище, обстрелите от страна на ВСУ не стихват. Все едно примирие няма.

А ВСУ ( Въоръжените сили на Украйна) може да се добави и на САЩ, като се има предвид как под чуждо знаме Украйна отбеляза денят на независимостта си, стрелят по заповед на Порошенко.

За да подтвърди пред господарите си последният събра на в Авдеевка представители на чуждестранни учреждения, работещи на територията на Украйна, за да им се отчете и да да даде обещание.

 

Когато чуждестранните дипломати попитали Порошенко, далече ли е линията на съприкосновение от Авдеевка, той отговорил- 10-13 километра.

Но по-късно всички събрали се на срещата разбират, че фронтовата линия е буквално на няколко километра от мястото, на което се намират. 

Порошенко не се притеснява да докара чуждите дипломати там, защото знае, че фактически отсрещната страна не стреля ( тъй като отсрещаната страна иска мир и спазва Минските споразумения) а тези които стрелят са ВСУ, ОСС, АТО и всякави подобни разновидности. Плюс чуждите наемници, под прикритието на «инструктори», които стрелят на месо, за да тестват техниката.

 

На срещата в Авдеевка Порошенко заявява, че Въоръжените сили на Украйна ( които се финансират от САЩ) ще продължават да воюват срещу Донбас, докато не върнат в състава на Украйна ДНР и ЛНР.

Само че Украйна като понятие вече не съществува- сегашното състояние на това което е останло от Украйна е военен щаб на Порошенко, който търгува със смърт с американците, и държи като заложник собствени си народ..

 

 


Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;