29 август 2018-Нюз Фронт.

Чиновници от американското разузнаване и западната преса разпространяват лъжливи заявление за така наречената «руска намеса», за да разклатят репутацията на членовете в Конгреса в предверието на промеждутъчните избори в САЩ.

 

 

 

През ноември американските избиратели ще излязат да гласуват законодатели, които ще представляват щатите на федерално ниво. Промеждутъчните избори ще определят, ще запазят ли републиканците контрол над Конгреса.

 

Лидерите на американското разузнаване, включително и директорът на Националното разузнаване Ден Коутс, без каквито и да било доказателства предупреждават предварително за «повторна руска намеса» в изборите.

Бившият съветник на Министерството на отбраната на САЩ Карен  Квятковски в интервю за изданието 

 «Sputnik» заяви, че има съмнения в надеждността на отчетите от американските медии и претенции към разузнавателните агенции.

 

» Четейки американска преса, така да се каже, между редовете, изглежда, че политизирани членове на разузнавателното ведомство на САЩ, включително и такива хора, като Ден Коутс си набиват цените»

 

 

Ден Коутс и колегите му записаха предварително своите «опасения» за така наречената. «Руска намеса», за да публикуват своите «страхове» в случай на неочаквана подкрепа от «Тръмп»

Бившият съветник на американското министерство на отбраната също така отбеляза, че твърдението на американската преса за наличието на някакъв източник в Кремъл е лъжа, а обвиненията срещу Русия са фалшиви предположения, които са част от по-широка стратегия, предназначена да успокои избирателите от «Тръмп».

 

Квятковски посочи значителна липса на доказателства в подкрепа на твърденията на САЩ за «намесата» на Русия в средносрочните избори през 2018 г.

Бившият канадски дипломат Патрик Армстронг, който някога е работил в посолството на Отава в Москва, заяви в интервю за «Спутник», че американските медии пишат лъжи, за да подкрепят интереса си към изборите и да намалят подкрепата на Тръмп.

Армстронг също потвърди, че обвиненията срещу Русия нямат доказателства.

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;