28 август 2018-Нюз Фронт.

Владимир Путин е способен да вдъхновява и да заразява с идеите си. Да поставя задачи, да вдъхва увереност и да води народа си към прогрес, без да обръща внимание на санкциите, на задкулисните игри на световното правителство и антируската пропаганда.

Той обича народа си и народът на Русия го обича. Това е най-голямото му оръжие.

Русия е способна да направи технологически пробив в развитието, заяви президентът Владимир Путин, предаде РИА Новости. За това е необходимо обединяване на усилията на държавата, бизнеса и науката.

 

 

Според думите на Владимир Путин, научно-технологичния пробив и развитие са в числото ключови приоритети, които са необходими за развитието на Русия. Руският президент е уверен, че Русия може да постигне много, като разриши свободата за творчески инициативи.

На 21 август Владимир Путин заяви, че работата в сферата на отбранителната и военна промишленост и наука откриват широко възможности пред младите таланти на Русия.

» Трябва обезателно да се мечтае, да се строят амбициозни планове, да се постига повече, да се опитва всеки път да бъде направено нещо, което не е правено до сега. Аз вярвам в успеха на всеки един от Вас. Вие сте способни и можете, обречени сте да побеждавате, и да бъдете победители!»

Вдъхновяващи думи на президент към народа си.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ;