27 август 2018-Нюз Фронт.

Президентът на Русия Владимир Путин, не оставя никого равнодушен. Ярката му, енигмаична личност е най-обсъжданата в световната политика.

И ако някои го ненавиждат от завист пред силата му, други се молят за него и му желаят здтаве, още сили и дълголетие, защото днес той е единствения страж на световния мир. 

Един от малкото хора, спрособни да противостоят на международната задкулисна елита.

 

Смята се, че се света ни днес е в въцете на  62 клана от влиятелни, състоятелни кукловоди. В ръцете им са концентрирани огромна част от парите и ресурсите на света, затова смята, че имат право да се месят в съдбите на отделни суверенни държави.

Русия в плановете им е прави изключение, и дори съдбата на Русия вълнува световните елити най-много от всички останали.

Но Русия има народа си, който стои плътно зад Владимир Путин. А това до голяма степен е важно и за останалата част на света, който въпреки мощната западна антируска пропаганда, вижда по действията на Русия, че тя е тази, която отстоява истината.

И когато по плановете на САЩ се разпада СССР, на неговите остатъци започва култивирането на картонени държави, Русия също влиза в плановете, но..

Съвесем неочаквано, като по Божие првидение, се появява скромната, но силна фигура на Владимир Путин, който се оказва силен фактор, непредвиден от Запада. Тогава той застава срещу тайното световно правителство и стъпка по стъпка започва да вдига страната си, като продължава да прави това и до днес.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ;