Майк Пенс: Космическите сили са нужни на САЩ за защита от извънземните гейове

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс направи в Пентагона важно изявление. Според него, предлаганите Космически сили на САЩ са необходими, за да се защити Америка от извънземните гейове.

«Днес стоя пред вас, за да кажа: тази страна е подложена на атака от извънземните гейове, — каза Пенс, обръщайки се към събралите се военни. — Само космическите сили могат да ни защитят от това невъобразимо зло».

Пенс представи детайли от кошмарния сценарий, в съответствие с който «хиляди извънземни гейове» ще се приземят на територия на Съединените американски щати, пристигайки от «външно красив космически кораб», и ще започнат «да рушат този живот в Америка, който ние познаваме».

«Например, тези извънземни гейове могат да приемат човешки облик. И какво тогава ще може да ги спре, за да не проникнат в нормалните хлебарници и да започнат да пекат торти за еднополови сватби?»

«Ще ви кажа какво ще ги спре, — каза той, правейки пауза за постигането на драматичен ефект. — Космическите сили».

В Белия дом кореспондентът на телевизионната компания СиЕнЕн Джим Акоста попита прессекретаря Сара Сандърс за това, как точно Пенс е разработил своята теория относно съществуването на извънземни гейове.

«Никой няма по-голяма квалификация за обсъждане живота на другите планети, отколкото Майк Пенс», специално подчерта Сандърс.

Книгата на Анди Боровиц «50-те най-смешни американски писатели (The 50 most Funniest American Writers) е в списъка на бестселърите на вестник  New York Times.

Освен това, той е комедиен актьор, а също постоянен автор на списание New Yorker.

Автор: Анди Боровиц

Превод и редакция: Петя Паликрушева

Източник: https://www.newyorker.com/humor/borowitz-report/pence-calls-space-force-necessary-to-protect-us-from-gay-aliens

Коментари:

Зареждане ...