15 август 2018- Нюз Фронт.

Миролюбивият Доналд Тръмп подписа и одобри рекорден военен бюджет за 2019 финансова година, който включва 250 милиона долара за военна помощ за Украйна.

Едва ли е случайно това, но след като новината за щедрия жест на Тръмп към Украйна, обиколи всички световни агенции на 13 август, украинските военни рязко увеличиха обстрелите по мирното население на Донбас.

 

 

 

( Кадър от последствията на обстрелите по Горловка днес)

 

Украйна на свой ред официално обяви повишена боеготовност на артилерията на ВСУ в Донбас.

Командването на операциите в Киев,( което се инструктира с любезното висококфалифицирано консултиране от американски инструктори) е дало заповед за повишена боеготовност на системите за реактивна артилерия на ВСУ. За това съобщиха от прес-центъра на командването на » Операции на обединените сили ( старото украинско-американско «АТО» преформатирано в «ООС»)

 

« По разпореждане на Командващия на Обединените Сили  генерал-лейтенанта Сергей Наев се провеждат мероприятия по повишена бойна готовност и отработване на организараността на подразделенията за реактивна артилерия..» — ето така се подготвят да осигурят мирно детство на децата в Донбас такива военни, изпълняващи указания идващи от Запада, който изпраща щедри финансови траншове, за да продължава войната.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;