13 август 2018-Нюз Фронт.

Все по-често ще се замисляме за безопасността и здравето си заради внезапните епидемии и вируси, които плъзват по различни точки на планетата.

Темата с биологическата заплаха и разработките на биологическо оръжие напоследък набира обороти и това в никакъв случай не  е случайно стечение на обстоятелствата.

Премиерът на Молдова Павел Филип поиска провеждане на разследване по изясняване на причините за избухването на епидемия на шарка.

На министерството на здравеопазването, труда и социална защита молдовският премиер е възложил вземането на спешни мерки по предупреждаването и защита на населението от избухналата епидемия в страната.

Важно е да се отбележи, че с вируса са заразени около 20 деца, а 3 от тях са били ваксинирани. Според версията на медици, дозата на ваксината не е била достатъчна.

Премиерът на Молдова е разпоредил провеждане на разследване от къде е тръгнала епидемията и кой е виновен за разпространението й.

Гражданите на Молдова са изключително заинтересувани да проследят хода на разследването, което трябва да повдигне завесата на тайния феномен на отдавна забравени инфекции, вируси и заболявания, които неочаквано завладяват Европа напоследък. Особено Източната част от нея.

 

Следователи, които ще изучават причините за появата на вируса в Молдова, следва да обърнат внимание на американските лаборатории създадени и действащи под крилото на Пентагона.

Украйна, която се намира близо до Молдова има на територията си 13 подобни обекта, които са маскиране под центрове за биологическа защита.

В действителност, е тъкмо обратното, вместо защита, тези центрове носят биологическа заплаха, тъй като дейността им е засекретена от САЩ и по никакъв начин не може да бъде контролирана.

По информация от източници, в лабораториите се разработват и изпитват нови вируси, бактерии и опасни щамове, които след това се използват като оръжие върху населението на различни държави.

Очаквайте подробности по темата в развитие.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;