10 август 2018-Нюз Фронт.

53 годишната холандка, депутат от ултра-дясната хакска «Партия за свобода» Уилли Дил се самоуби след като публикува в профила си в Facebook видео в което разказва как е била брутално изнасилена от мигранти.

 

 

» На 15 март 2017 година бях отвлечена, изнасилена и жестоко пребита от група мюсулмани, които искаха да мълча в Хагския градски съвет. Именно в този ден бяха парламентарните избори»,- споделя Уилли Дил във видео-изповедта си.

 

Уилли Дил се опитва да обясни, че за случилото се е виновен съветникът Арнуд ван Дорн от «Партия единство», който сега се намира в отпуска, но отрича думите на жертвата, и твърди, че това са голи обвинения и клевета.

Уилли Дил разказва в предсмъртното си видео, че прекратява политическата си кариера, след като продължава да получава заплахи за убийство.

» Скоро ще ти прережем гърлото и ще пуснем кръвтта ти да изтече»- така звучи една от заплахте, които получава холандския политик.

 

На следващия ден след публикването на видеото Уилли Дил е открита мъртва в дома си. Официалната версия е самоубийство.

Това не е просто битов инцидент, тук става въпрос за мащабите на заплахата от «ислямизация» на Европа, и как приказките за «толерантност» и широко отворени врати, всъщност са вербовката на Запада, който тласка света в капана на нови конфликти.

Европа днес е защитена? Не, Европа никога не се е намирала в по-голяма опасност от сега, и докато сляпото следване на общата европейска миграционна политика продължава, за подобни случай ще си говорим все по-често.

 

 


Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;