9 август 2018-Нюз Фронт.

«Делото Скрипал» потресе света в дълбочина- в един глас света трябваше да чуе и да повтори » Русия безконтролно унищожава враговете си на територията на суверенна дуржава- светило на Цивилизацията. Великобритания

( по план обаче)

 

И сега, почти половин година по-късно делото Скрипал служи като предлог за въвеждането на нови санкции срещу Русия- Държавния Департамент на САЩ обяви буквално тези дни за плановете си да въведе нови санкции срещу Русия, в качеството на наказание за «отравянето на Скрипал».

 

Въпреки пълното отсъствие на каквито ида било доказателства, специалните служби на Великобритания и САЩ единодушно тръбят- това е дело на Русия, тя го направи.

А доказателства?

Доказателства няма да ни покажат, защото всички те са измислени и плод на фантазии както всички преди това, защото ние с Вас трябва просто открито да се доверим на САЩ и Великобритания, и да повярваме, че ако те казват така, значи е така.

Елементарно Уотсън.

И половин година по-къснослед трагичните инциденти в Солсбъри, САЩ планират вувеждането на нови, по-жестоки санкции срещу Русия, базирайки се на голословни твърдения, без разследване или доказателствена база, по дело което самите те първо измислиха, после спуснаха през специалните си служби на подконтролните им русофоби-демократи, и разбира се медии.

«Демократите в САЩ вече отдавна работят не заради нашата страна, а заради своите лични интереси- а на тях категорично са им неизгодни дружески отношения с Русия, които днес изглеждат възможни благодарение действията на президента Тръмп и Президента на Русия Владимир Путин»,- коментира Тод Симпсън ситуацията с новите санкции.

 

» За демократите това е отрова- Русия като съюзник за тях е крах на цялата им провеждана както вътрешна, така и външна политика, защото в нея Русия е крайъгълен камък- и винаги на нея могат да се припишат всичките им поражения, неуспехи, провали и прочие, които са срещу интерсите на страната и на обикновените граждани на САЩ»- обобщава американския експерт Тод Симпсън.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;