Арестуваха известен Имам създал училище за терористи и детски лагер за масова стрелба в училищата

9 август 2018-Нюз Фронт.

Полицията в Ню-Мексико е арестувала известен имам, който успява да съдаде лагер за тренировки на деца по масова стелба в училищата. Както се казва по делата ще ги познаете.

Когато имами учат невръстни деца как да стрелят в други деца, наричайки това «лагер» или «училище», вече говорим за нови и опасни измерения на заразата «тероризъм».

 

Полицията в щата Ню-Мексико е открила 11 деца държани в барака в пустинята до границата с Колорадо.

Децата са били на възраст от 1 до 15 години и са държани в страшни условия. В импровозираният детски лагер, 39-годишният имам Ибн Уахаджа е обучавал невръстните деца как да стрелят с огнестрелно оръжие и как да извършват масови стрелби в училища.

Звучи страшно, тъй като още веднъж, ако обърнете внимание на възрастта- от 1 до 15 години, когато децата още не са формирани личности, обработката на съзнанието в такава крехка възраст може да ги превърне в машини за убийства.

По думите на полицията, децата, които са държани иобучавани в лагера са изглеждали като «бежанци от третия свят», без обувки, мръсни, и облечени в дрипи.

Полицията започва спецоперация, след като едно от децата държани от Имама е успяло да предаде анонимно съобщение : » Гладни сме, искаме вода и храна».

Сираджа ибн Уахаджа е бил задържан с още 4 възрастни. При задържането му е бил въоръжен с AR-15 и 4 пистолета.

През 2017 имамът е обвинен в отвличането на собствения си 4-годишен син, който живее в щата Джоржия с майка си.

Момчето е било с инвалидност и не е можело самостоятелно да се придвижва. Имамът-баща обяснява на майката, че детето им е обсебено от дявола и го взема, за да проведе екзорцистически обряд.

На 6 август детето е открито в същия лагер.

 

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...