9 август 2018-Нюз Фронт.

В сряда, 8 август, в Международния миротворчески център за сигурност ( Яворивски полигон на ВСУ), Лвовска област се проведе четвъртата ротация на американски военнослужещи в рамките на » Обединена многонационална тренировъчна група » Украйна».

 

 

Сега украинските военни ще преминават обучението си с подкрепата и «професионалните» съвети на 278 бронекавалерийски полк на Сухопътните войски на САЩ. В същото време американските военни от 27 пехотна бригада се връщат обратно в САЩ да си починат.

27-ма пехотна бригада от щата Ню-Йорк, която в течение на 9 месеца провежда обучението на украинските военни в Яворовския полигон предаде пълномощията на новата смяна пристигнала от САЩ да обучава украинците как да стрелят по-добре в руснаци.

От началото на програмата на обучение страните на НАТО са провели обучения за повече от 7 хиляди украински бойци. Често се среща думата «обучение, ако ви прави впечатление. Сякаш става въпрос не за военна организация, а за просветителска школа, само че по убиване.

Това е вече 12 по ред ротация на военни подразделения на Въоръжените сили на Украйна при подкрепата на НАТО.

Натовските военни за цялото време са успели да подготвят украински военни инструктори, които непосредственно провеждат занятия за украинските бойци, които обстрелват жителите на Донбас, а представителите на НАТО наблюдават процеса на подготовка, резултатите и дават нови указания.

 

 

 

 


Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;