Мнозина днес се питат възможно ли е десетки километра незаконни трасета на фирмата «Скат ТВ- ООД» от незаконни да се превърнат в законни?

Отговорът би следвало да е:  В България всичко е възможно!

BNews публикува пореден официален документ, издаден и подписан от тогавашния началник на РДНСК-Бургас Георги Георгиев. От документа ясно се вижда, че са установени десетки километра незаконна кабелна мрежа, която е изграждана почти по цялото южно черноморие.

Запознати със ситуацията по родното ни черноморие твърдят, че такова мащабно строителство няма как да бъде извършено без протекции на властта или на ъндърграунда. По това време групировката СКАТ го раздава силно опозиционно на властта, което отправя подозренията за разпънат чадър.

От документа се вижда , че на територията на община Несебър е кипяло ударно незаконно стрoителство, с което е покрита най-апетитната част от общината, начело със к.к. Слъбчев бряг.

Публично известен факт за местните хора е, че никой не може да извърши такова строителство, ако не е покровителстван от Очите. Няма как да се развива такава крупна незаконна дейност, която дори според експерти е била по-доходоносна и от наркотрафика.

По-интересното обаче е с какви пари е изграждано всичко това и защо прокуратурата не е започнала веднага разследване за укриване на данъци и пране на пари срещу групировката СКАТ?

Очаквайте продължение.

Документите можете да видите тук http://www.bnews.bg/attachment/56

Източник ВНюс.

Тагове: ;